Asiantuntevaa vuokravälitystä jo vuodesta 1994

OVV Asuntopalvelut aloitti toimintansa lähes parikymmentä vuotta sitten nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Välitämme vuokra-asuntoja sekä opiskelijoille, että työssäkäyville henkilöille, yksin asuvista perheisiin. Kokemuksemme ja osaamisemme myötä olemme laajentuneet valtakunnalliseksi asuntojen vuokrauksen asiantuntijaksi, jonka yksilöllinen ja perinpohjainen palvelumalli kattaa kaikki vuokra-asuntoihin liittyvät asiat.

Teemme kaikkemme, että vuokra-asunnon hakija löytäisi mieleisensä vuokra-asunnon ja vuokranantaja toiveidensa mukaisen vuokralaisen. Yleinen ja juridinen neuvonta asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa kuuluvat palveluumme koko vuokrasuhteen ajan. Tavoitteenamme on helpottaa sekä vuokranantajien, että vuokralaisten elämää.

Välitämme vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulla, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa,Pieksämäellä, Porissa, Raumalla, Tampereella ja Turussa.

VakaaVuokra - asuntosijoituksesi tuoton takuuksi! OVV huolehtii, että saat vuokran varmasti joka kuukausi koko vuokrasuhteen ajan.
KokonaisPalvelusopimuksella nautit vuokratuotosta helposti ja vaivattomasti. Riittää kun omistat sijoitusasunnon, me hoidamme loput!
Yhteistyössä:
VALIKKO

> ASUNNONHAKIJA
> VUOKRANANTAJA
> SIJOITUSASUNNOT
> OVV
> HAKUVAHTI

TOIMISTOT

> HELSINKI
> PIEKSÄMÄKI
> HYVINKÄÄ
> PORI
> JOENSUU
> RAUMA
> JYVÄSKYLÄ
> TAMPERE
> KUOPIO
> TURKU
> LAHTI
> VANTAA
> OULU

ANNA PALAUTETTA

NIMI
PUHELIN
SÄHKÖPOSTI
VIESTI
Copyright © 2011 OVV Asuntopalvelut Oy. All rights reserved.
sulje x